Reservar online

Fechas:

Viajeros:

Habitaciones

Precio mínimo garantizado

Ofertas Balnearios Cataluña

 

Ofertas balnearios en Cataluña

El Balneario de Paracuellos es uno de los balnearios más próximos a Cataluña. A solo 350 Km de Barcelona y 235 Km de Lleida, el Balneario de Paracuellos está perfectamente comunicado a través de tren, la estación de Calatayud está a tan solo 3 Km del Balneario, y a través de la autovía A2 que le permite llegar desde Barcelona en aproximadamente 3 horas en coche.

Cataluña cuenta con varios balnearios muy nombrados, pero ninguno de ellos cuenta con aguas sulfuradas con las propiedades terapeúticas particulares que presentan las aguas termales de Paracuellos de Jiloca.

Balneario ideal para escapadas de fin de semana, puentes, etc., disponemos de ofertas que combinan alojamiento y tratamientos termales a precios reducidos.a.

El número de clientes que el Balneario recibe desde Cataluña ha crecido exponencialmente, en especial personas jóvenes y de familias, que se acercan al Balneario los fines de semana y puentes para realizar sus tratamientos termales y de belleza con alguna de nuestras ofertas, esto hace que el Balneario ofrecezca no solo un uso terapéutico de las aguas sulfuradas, sino también para el ocio y el relax.

Balneari

 • L’AIGUA
  Classificada com sulfurada clorurada-sòdica, l’aigua de Paracuellos de Jiloca és considerada per la comunitat científica, així com pels nombrosos pacients que han realitzat tractaments termals durant els 160 anys de història del Balneari, com una de les millors d’Europa per les seves propietats minero-medicinals.

  Per la seva composició, les aigües minero-medicinals de Paracuellos de Jiloca estàn indicades pel tractament de moltes malalties:


-          de la pell com èczemes, psoriasis, eritemes, acnés, dermatitis, etc...

-          de les vies respiratòries superiors (nas i laringe) com la sinusitis, laringitis i refredats crònicsi de les vies inferiors (tràquea i bronquis) coml’asma bronquial ibronquitis crònica del fumador, etc...

-          de l’aparell locomotor comreumatisme, ciàtica, lumbago, tortícolis, miàlgia, neuralgies, neuritis i artrosi.

-          alteracions hepàtiques i de les vies biliars com colecistitis, còlics hepàtics i biliars i restrenyiment.

-          Inflamacions de les mucoses com conjuntivitis, blefaritis, secrecions uterines i vaginals cròniques i leucorrea.

 • BALNEARI: CIRCUITS
  La Nova Zona Termal inaugurada l’any 2008 té més de 2500 metres quadrats permeten gaudir de les instal.lacions més modernes en hidroteràpia. El pacient trobarà una amplia oferta de circuits termals i tractaments termals individualitzats. El circuit antiestrés consta de 7 tractaments termals basats en el constrast tèrmic i de pressions de l’aigua a piscines, camins, saunes, piscines de contrast, dutxes, nebulitzacions i tepidari.
 • CIRCUIT TERMAL

PISCINA TERMAL D’AIGUA SULFURADA


El plaer de l’aigua sulfurada a la seva màxima expressió. La combinació de jets, corrents, columnes d’hidromassatge, grillia, dolls d’aigua, natació contracorrent, etc, premetran gaudir de totes les propietats terapèutiques de l’augua sulfurada i del plaer de tots aquests elements de relaxació i lúdics en una mateixa zona.

Indicacions terapèutiques: pell, aparell locomotor (ossos, articulacions, lesions musculars) i relaxació.

PEDILUVI

Un agradable circuit que activa de forma eficaç la circulació sanguínea mitjançant contrastos de temperatures i pressions de l’aigua sulfurada.

NEBULITZACIÓ

L’aigua sulfurada nebulitzada permet aprofitar totes les seves propietats aplicades al sistema respiratori. Especialment indicada per l’asma, bronquitis, sinusitis, exfumadors, refredats crònics, faringitis, etc.

BANY DE VAPOR

La dilació dels porus de la pell permet que el vapor netegi profundament, deixant una epidermis llisa i envellutada.

El fluxe de vapor calent i humit contribueix, a més, a combatre els problemes de les vies respiratòries. D’altra banda, produeix un efecte sedant sobre el sistema nerviós ja que permet una relaxació total.

TEMPLE DUTXES

Les dutxes amb diferents pressions i temperatures d’aigua són el complement perfecte al bany de vapor y la teràpia ideal per una dutxa hidrotermal natural. Indicat per la pell, sistema circulatori, articulacions i relaxació.

PISCINES DE CONTRAST TÈRMIC

Piscines d’aigua sulfurada freda i calenta que permeten combinar els efectes de l’aigua sulfurada per la pell i sistema ossi, així com l’activació de la circulació de la sang.

TEPIDARI

Zona de relax on podrà gaudir de llits anatòmics amb calefacció suau, així com d’una combinació de colors i sons que permetran una armonització i ajuda a la curació natural de certes malalties mitjançant la cromoteràpia.

 • TRACTAMENTS DE BELLESA
  Els tractaments de bellesa del Balneari Paracuellos de Jiloca són el complement perfecte a una sessió d’hidroteràpia amb l’aigua sulfurada de la nostra font.
  Una pell suau, neta, hidratada i sana són la base d’un tractament eficaç anti-envelliment. S’ofereixen tractaments facial, corporals, massatges, teràpia amb xocolata, peelings, etc...
 • HOTEL BALNEARI
  L’Hotel Balneari Paracuellos de Jiloca és un lloc idoni per gaudir en família i amics per l’àmplia diversitat d’activitats que ofereix la zona. Així mateix, és un espai excel.lent per compartir amb companys de feina per alliberar-se de les tensions i l’estrés acumulades.